Despre

Cristi VladSalut, mă numesc Cristian Vlad și scopul meu este să ofer încredere biker-ului din tine. Vreau să te ajut să îți dezvolți îndemânarea și siguranța pe bicicletă. Ghidez oamenii doritori de adrenalină pe trasee de munte cu porțiuni abrupte de urcat și coborât. Te învăț cum să depășești în siguranță obstacole care pot fi uneori imprevizibile.

Sunt ghid Mountain Bike certificat în Austria. Certificare emisă de către asociația competentă din domeniu (Bikepro). Timp de 3 ani am fost ghid pentru grupurile din cadrul proiectului www.mtbbn.ro. Acolo mă ocupam cu cu partea tehnică și metodico aplicativă a tehnicii sportului mountainbike.

Experiența în Mountain Bike a început prin 1997. De atunci au trecut 24 de ani. A fost prima data când am încălecat bicicleta de munte, MTBikeul! Au urmau anii în care am practicat Trialbike. Am făcut parte din echipa de organizare dar și concurent la primul concurs de Trialbike din Bistrița, prin anul 2003. Apoi am alergat în competiții atât în țară cât și în afara țării la disciplinele Maraton și Cross Country. Sportiv legitimat la Clubul de ciclism montan Voința din Cluj. Timp de 3 ani am concurat la categoria Elite. Am luat locul 4 la Campionatele Naționale de Maraton.

Experiența în concursuri este de 4 ani. Si iată că pasiunea rămâneș este chiar mai mare acum. Am făcut cursul în Austria de Mtb Ghid și sunt implicat zi de zi în atelierul de biciclete de la Prundul Bârgăului, asta până în weekend când ieșim în natură și aer curat. Ture scurte , lungi , ușoare, în funcție de și/cu cine pedalăm!

Așadar, nu îmi rămâne decât să vă invit cu noi la ture. Învățăm, ne distrăm și o luăm iar de la capăt.