Politica de confidențialitate

Pe site-ul BikeSnowDome.ro datele personale ale utilizatorului vor fi utilizate în conformitate cu legea română „Legea nr. 677/2001 ”. Această lege obligă BikeSnowDome.ro pentru a se asigura că utilizatorul va beneficia de dreptul de a accesa și modifica informațiile sale personale.

Fiecare informație personală pe care utilizatorul o va furniza pe BikeSnowDome.ro va fi utilizată de BikeSnowDome.ro numai pentru scopul urmărit. Utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor sale personale.

Utilizatorul are dreptul să ceară ca datele sale personale să fie șterse de pe BikeSnowDome.ro. Pentru această acțiune, utilizatorul trebuie să trimită un e-mail la crissports.snow@gmail.com de la o adresă pe care BikeSnowDome.ro o știe deja că este a sa.

BikeSnowDome.ro nu este responsabil dacă o altă entitate solicită ștergerea datelor utilizatorului din baza noastră de date printr-o procedura legala. BikeSnowDome.ro nu este responsabil pentru restaurarea datelor personale șterse ale utilizatorului. BikeSnowDome.ro își asumă responsabilitatea de a nu vinde utilizatorului datele personale. BikeSnowDome.ro își asumă responsabilitatea de a nu face publice datele personale ale utilizatorului. Utilizatorul este de acord să furnizeze BikeSnowDome.ro cu informații adevărate, corecte și actualizate.