Termeni și condiții

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului BikeDome.ro

 ACCEPTAREA CONDIȚIILOR 
Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site

DESCRIEREA SERVICIILOR 
Siteul nostru vă pune la dispoziție informațiile din acest site web in scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte. 

INTRODUCERE
Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului BikeDome.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI
BikeDome.ro nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software.

BikeDome.ro deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software într-o formă perceptibilă de catre oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea BikeDome.ro, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul continut al site-ului BikeDome.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de BikeDome.ro. Este interzisă modificarea, comercializarea, licențierea în orice scop fără confirmarea scrisă din partea BikeDome.ro.

Accesul și utilizarea paginii BikeDome.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe BikeDome.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii BikeDome.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul BikeDome.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților BikeDome.ro.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII
Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere al activităților, produselor și serviciilor BikeDome.ro. BikeDome.ro nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului; 
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

Astfel, BikeDome.ro nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.

Conținutul paginii web BikeDome.ro, a informațiilor și a altor materiale prezentate de Comunitatea BikeDome.ro nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

BikeDome.ro nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumarilor și a consultanței, nu îsi asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană, exclude în mod expres și neagă raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daune suferite ca urmare a utilizării conținutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații.

BikeDome.ro nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată sa contacteze BikeDome.ro prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de BikeDome.ro utile în legatura cu conținutul site-ului sau și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

BikeDome.ro nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.